Предна В момента Следва
PITBULL I KNOW YOU WANT ME (CALLE OCHO) (REMIX)

Power news

В Бургас се проведе протест под надслов "Ден на недоволството"

В Бургас се проведе протест под надслов "Ден на недоволството"

На мирно шествие излязоха служителите, работещи в сферата на културата в Бургас. Около стотина протестиращи се събраха на площад „Тройката” и продължиха по улица "Александровска". Тяхното недоволство е заради ниските им заплати, както и за малкото бюджетни средства за опазване на културното и историческото наследство. 

 Крайната им цел бе сградата на Областна администрация, където входираха официално отворено писмо с исканията си до представителите на местната и държавна власт.

От своя страна областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков увери, че ще уведоми и ще връчи всички отворени писма на министъра на финансите, на МС, на министъра на културата, на бургаските депутати. Пред радио POWER FM губернаторът заяви: „Мисля, че имаме отношение към теза процеси и че от нас зависи българската култура, историческо наследство, образование да бъдат на подходящо ниво. Мисля, че исканията са ви справедливи и начинът, по който отправяте тези искания са абсолютно демократичен и допустим. Заявявам, като администратор и като политик, че ще положа максималното от себе си да има ефект от вашия протест и исканията ви да бъдат чути”.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация