Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

УМБАЛ Бургас се включва в дните на здравето с акцент върху детското и майчино здраве

УМБАЛ Бургас се включва в дните на здравето с акцент върху детското и майчино здраве

УМБАЛ Бургас АД и нейният медицински център – „Св. Николай Чудотворец“,  също се включват в здравното изложение „Зона здраве” с акцент върху майчиното и детското здраве. По този повод от градската болница организират  Училище за бременни ,където на 8 –ми април всички бъдещи майчета ще имат възможност да зададат своите въпроси и споделят своите тревоги относно раждане и на други теми. В срещата се включват акушерки и лекари от Родилно отделение и Отделение по неонатология. Майките ще могат да се съветват и разговарят с един от най-известните бургаски гинеколози – д-р Златко Кироваков и  с д-р Стилияна Томова, началник Отделение по неонатология, както и с акушерките от Родилно отделение: Руска Ганчева, Велина Василева. Срещата – консултация ще се състои от  16.30 ч в МОЛ „Галерия Бургас”. На следващия ден, отново на същото място от 17.30 часа родителите на децата в яслена и градинска възраст  могат да се консултират с д-р Силва Шивачева, дългогодишен началник на Първо детско отделение в болницата. Защо децата се разболяват често, как можем да подсилим имунитета им, кое състояние е опасно, при кое може да се изчака – тези въпроси вълнуват всички родители, чиито деца посещават детско заведение.

През цялото време на изложението – от 11 до 20 дни и в двата дни, на щанда на УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“ посетителите могат да получат информация за всички заболявания, които се лекуват в болницата, за начина на прием и др. Ще се проведе и изследване с мобилен доплер от съдов хирург, което е безплатно за посетителите.  Други безплатни изследвания и консултации се организират в самата болница в дните след изложението. На 12 и 19 април в Очно отделение ще с е проведат безплатни консултации за катаракта (перде на окото).

 

Освен срещите насочени към настоящи и бъдещи родители, всеки би могъл да осъществи консултация и с други медици по различни направления.Ще има възможност за  изследване на периферни съдове с доплер – д-р Стойчо Шишков, съдов хирург от 11.30 часа;

14.00-16.00 - Консултации с логопед Вилияна Златева, Център за майчино и детско здраве

16.00-18.00 – Консултации с ревматолог – д-р Мария Недкова

16.00-18.00 – Д-р Светослав Тодоров, консултации за неврохирургични и спешни състояния

Неделя: 11.00-13.00 ч. изследване на периферни съдове с доплер – д-р Стойчо Шишков, съдов хирург

 

12.00-14.00 - Д-р Даниел Петков, УНГ, консултации за УНГ-заболявания

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация