Предна В момента Следва
DIDO THANK YOU (DJ DARK & MENTOL REMIX)

Power news

Удължиха срока за извършване на строителни дейности в Поморие и Ахелой

Удължиха срока за извършване на строителни дейности в Поморие и Ахелой

Във връзка с приетите промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, Общински съвет Поморие, на свое извънредно заседание, даде съгласие срокът за строителните и монтажните работи на територията на гр. Поморие и гр. Ахелой да бъде удължен до 15.06.2014 г.
Във връзка с изпълнението на проекта „Реконструкция и модернизация на пречиствателната станция за отпадъчни води (ПСОВ) – Поморие и реконструкция на ВиК мрежа на гр. Поморие”, от 15.06.2014 г. до 15.09.2014 г., ще се изрършват строителни дейности в следните райони на територията на гр. Поморие:
- в кв. Север – обособени в границите от ул. „Изгрев”, ул. „Гладстоун”, ул. „Марица” до края на регулацията с граница кв. Малко солено езеро; както и на улиците „Странджа” и „Мусала” от пресечките им с ул. „Манастирска” до края им в посока кв. Север
- местност „Ставрос” /около Музея на солта/ - обособен в границата от ул. „Хемус”, ул. „Европа”, ул. „Веслец”, ул. „Емона”, ул. „Солна” до кръстовището с ул. „Хемус”
- От 01.09.2014 г. ще стартират сроителните дейности в кв. Малко солено езеро – обособени в границите ул. „Иван Александър”, ул. „Нептун”, ул. „Крайбрежна”, ул. „Ропотамо”, ул. „Европа”, ул. „Професор Стоянов”, ул. „Солна” и ул. „Иван Александър” и в района на ПСОВ Поморие и трасето на дълбоководното заустване.
От 15.09.2014 г. се разрешава строителството на територията на гр. Поморие и гр. Ахелой
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация