Предна В момента Следва
SHAGGY IT WASN'T ME

Power news

Учители по английски език обменят опит и повишават квалификацията си

Учители по английски език обменят опит и повишават квалификацията си

Бургаски учители, които преподават английски език на деца в първи клас и подготвителните групи на училищата, обмениха опит и споделиха добри практики от работата си. Те участваха в специализиран семинар, който е част от програмата за повишаване на квалификацията им.

 

Педагозите представиха различни занимателни игри, които използват при представянето на знанията, и обсъдиха различни ситуации от работата си с децата.

Изучаването на английски език в първи клас и подготвителните групи стартира по идея а Община Бургас и е безплатно за всички 5 362 деца в тази възраст. То се осъществява по програмната система на Издателство "Изкуства".

Обучителният семинар ще послужи като основа за развиването на педагогическия потенциал и на други учители. Презентациите и видеоматериалите от форума ще бъдат събрани в диск, който ще бъде предоставен на всички учители по английски език.

 

Семинарът се проведе в КЦ "Морско казино" и се реализира със сътрудничеството между Община Бургас, ЦПЛР - Бургас и Издателство "Изкуства".Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация