Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Центърът за кариерно развитие в Бургас предлага и безплатни индивидуални консултации на кандидат-студентите

Центърът за кариерно развитие в Бургас предлага и безплатни индивидуални консултации на кандидат-студентите

Екипът на Центъра за кариерно ориентиране предлага и безплатни индивидуални консултации, по време на които учениците имат възможност да попълнят въпросник за професионално ориентиране, да открият своите силни страни, индивидуални качества и области за развитие.

Дейностите са част от предлаганата нова услуга "кариерно консултиране" от Центъра за подкрепа на личностното развитие /ЦПЛР-Бургас/, в рамките на която кариерните консултанти оказват съдействие на учениците, за да вземат решение за професионалния и личния си избор и на родителите, за да подкрепят децата си.

До момента Центърът за кариерно ориентиране проведе няколко информационни срещи с представители на бургаските университети, в помощ на учениците от средните училища, профилираните и професионалните гимназии.

Дванадесетокласниците получиха полезна информация относно подготовката, приема и условията за кандидатстване. Организираха се и посещения в Колеж по туризъм, който е част от университет "Проф. д-р Асен Златаров". Кандидат-студентите имаха възможност да разгледат материалната база и лабораториите, и да се запознаят на място със специалностите, които предлага учебното заведение.

Информационните срещи преминаха при силен интерес и помогнаха на кандидат-студентите да вземат най-правилното решение за тяхното образование и бъдеща реализация.

 

За безплатните индивидуални консултации е необходимо желаещите родители и ученици да заявят предварително час на някой от следните телефони: 056 825 809 и 0885 985 433.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация