Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

ЦДГ „Вълшебство“ също се включва в инициативата „горска“ детска градина

ЦДГ „Вълшебство“ също се включва в инициативата „горска“ детска градина

Детска градина  "Вълшебство" също се присъедини към инициативата за провеждане на обучение и възпитание на децата на чист въздух, сред природата. С това детските заведения в Бургас, които през лятото ще имат занимания далеч от шума и замърсяванията на градската среда, стават три - ОДЗ "Надежда", ОДЗ "Звездица Зорница" и ЦДГ "Вълшебство".

Последната градина  има опит в занятията на открито, тъй като е носител на "Син флаг", с традиции в областта на екологичното възпитание и многобройни инициативи, сред които Седмица на гората , Деня на Земята и др.

Присъединявайки се към инициативата на Община Бургас за "горска детска градина", детската градина започна подготовка на редица изненади и забавления за своите възпитаници като "Карнавал в гората" , Горска аптека, Билкова чайна на открито, спортно-подготвителни и народни игри.

В рамките на една седмица през месец юни, децата ще се обучават чрез игри и забавление сред природата, обогатявайки своите знания за лековитите билки, защитените местности, растенията и животните.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация