Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Поредно признание за трима състезатели от бургаския клуб по планинско колоездене Shore Invaders

Поредно признание за трима състезатели от бургаския клуб по планинско колоездене Shore Invaders

Състезателите от спортния клуб по планинско колоездене Shore Invaders се завърнаха от награждаването на годишнишните колоездачни серии в Столицата. Това каза председателят и главен треньор на отбора Николай Желев. Там са се събрали най-добрите колоездачи от страната, а наградените състезатели са с най-добър резултат от всички 21 състезания през годината. „Аз съм много радостен, че трима от нашите състезатели бяха наградени. На първо място беше Метин Качан в неговата категория. Той също така е и шампион на България при 16-годишните. На второ място е Николай Желев – Коки, който е вицешампион в категория 13 – 14-годишни. И на трето място е Минчо Димитров в категория 16-годишни. Това са и тримата най-добри в нашия отбор Shore Invaders. Тези успехи се постигат с много труд, с много постоянство, много тренировки”, каза Желев. Той споделя, че веднага след награждаването, бургаските състезатели са се прибрали, а на следващата сутрин са били на поредната си тренировка. 

Николай Желев обяснява, че още няколко състезатели е трябвало да бъдат наградени, но двама от тях са се контузили и не са успели да участват в последните състезания. Треньорът допълва, че са имали много добро класиране и само няколко точки не са им стигнали, за да се класират на призовите места. Той информира,  че следващото състезание, пред което ще се изправят състезателите на клуба е в Пампорово. Там те ще се състезават на най-стръмната писта в България – „Стената”. „В Пампорово се изгражда специално бордъркрос трасе, с огромни скокове. Нашият отбор дава едни от най-добрите резултати там”, разкри състезателят.

Желев припомни, че няколко от състезателите на клуба по планинско колоездене участват в инициативата на радио Power FM и денонощни магазини „Тришър” - „Добрата кауза”. Те се борят да спечелят финансиране за участие на състезането в Пампорово през декември.

Снимки: Николай ЖелевPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация