Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Топливо АД и Power FM боядисват дома на Кали Иванова

Топливо АД и Power FM боядисват дома на Кали Иванова

Над 100 учатници за по малко от месец, събра инициативата на Радио Power FM и  Топливо АД – клон Бургас - "Цветовете на пролетта в твоя дом".  Желанието за участието се породи от атрактивната награда - пребоядисване на дом или офис с материали на Топливо, на сттойност 150 лв, осъществен от екипите на радио Power FM и  Топливо АД – клон Бургас.

Още от старта си, инициативата се радва на слушателски интерес, а няколко дни преди финала, телефонът и мейлът на радио Power FM, както и сайтът на Топливо – Бургас, прегряха.

Част от участниците бяха решили, че на всяка цена искат да спечелят и участваха всеки ден. Не е случайно, разбира се, това е начинът да се подсигури по-голям шанс. Най-активно участие взеха Доби Кирова, Кали Иванова, Виктория Петрова, П. Попова, Величка Апостолова, Димитър Апостолов и Дарина Николова. Всички те бяха верни до последната минута!

Победителят, обаче е само един! В 11.30 часа днес, Марияна Станева - Директор на Топливо АД -Клон Бургас и Надежда Велкова - сътрудник информация и реклама към търговски отдел, изтеглиха щастливката на живо в ефира на Радио Power FM. Това е Кали Иванова, която в ефир обяви, че е играла толкова напористо, защото много е харесала играта и спортния й характер.

 

Предстои осъществяването на боядисването на дома й  до края на месец май. Очаквайте снимки, видео и още доказателсва за нашите бояджийски възможности. Предстои  най-забавната част.

За да участват в инициативата "Цветовете на пролетта в твоя дом", слушателите на радиостанцията, намираха цени на зададени от водещите продукти в сайта на Топливо – Бургас -  toplivo-burgas.com. Обявяваха отговорите си на ефирния телефон на Power FM – 0885 84 55 84, както и на мейла - radio@powerfm.bg. Всички с верни отговори участваха в томбола, с голяма награда – пребоядисване на дом или офис с материали на Топливо, на сттойност 150 лв, осъществен от екипите на радио Power FM и  Топливо АД – клон Бургас.

Благодарим за участието на всички, очаквайте следващата ни също толкова интересна инициатива!

Повече за "Tопливо" AД ще намерите ТУК.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация