Power news

Тази вечер Христо Янев представя „Единственият начин“ - първият в света трилър написан от футболист и треньор

Тази вечер Христо Янев представя „Единственият начин“ - първият в света трилър написан от футболист и треньор

Старши треньорът на футболния „Нефтохимик” Христо Янев представя днес своята дебютна книга. „Единственият начин“ обаче, не е роман за футболните предизвикателства, а е в стила на криминалния трилър. Оказва се, че това е прецедент в историята на световната литература, бивш футболист и настоящ треньор по футбол да издава в този жанр. Това потвърди Янев и в ефира на Power FM. „Спонтанно се роди идеята. Имах нужното време и спокойствие, имах идея, която се беше зародила в главата ми и просто следвах плана си. Чета много различна литература, доста романи на тази тематика и реших да опитам и да превърна една своя мечта в реалност.  Общото във футбола и писането на книги е, че и в двете трябва да си изцяло отдаден на това, което правиш  и да го правиш с любов”, каза старши треньорът. Той издаде, че действието в романа се развива във Франция и Швейцария, а главните персонажи се забъркват в незаконни сделки с оръжие, диаманти, наркотици и трафик на хора.

Христо Янев не скри, че част от колегите му в „Нефтохимик” са били изненадани да открият тези нови заложби в старши треньора. Най-близките му, са тези, които са прочели първи ръкописите и са го подкрепили, за да може историята "да види бял свят”. Той не отхвърли възможността при удобен момент да напише още книги.

Всеки, който иска да бъде на представянето на първия криминален трилър създаден от футболист и треньор, може да заповяда днес (19.12) от 18 часа в зала „Георги Баев” в КЦ „Морско казино”. Това е възможност почитателите да вземат автограф лично от автора на „Единственият начин“. 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация