Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

ТЪРСИ СЕ НОВИЯТ МЛАДЕЖКИ ОМБУДСМАН НА БУРГАС

ТЪРСИ СЕ НОВИЯТ МЛАДЕЖКИ ОМБУДСМАН НА БУРГАС

За поредна година общественият посредник (омбудсман) на Община Бургас организира подбор за Младежки ученически омбудсман и негов заместник.

Младежки ученически омбудсман и негов заместник ще се избират сред учениците от IX и X клас за мандат от 2 години. Регламентът за избор е съобразен с принципите и политиките на ревизираната Европейска харта за участието на младите хора в живота на общините и регионите.

Всяка двойка кандидати се регистрира в срок от 2 седмици след обвяването на процедурата 19.02.2024. Изискванията към двойката кандидати са списък с имената и подписите на минимум 20 (двадесет души) техни поддръжници и симпатизанти, както и 2 писмени препоръки от учителите.

Подаването на документите за кандидатстване е в кабинета на обществения посредник на Бургас, който се намира на площад „Тройката“ в Културен дом НХК, ет.2, стая Е2.4, всеки работен ден от 09.00 до 16.00 или като сканирани файлове на ел. поща: ombudsman@burgas.bg с номер на телефон за връзка при нужда от допълнителна информация.

Краен срок за подаване на документи е 05.03.2024 г. до 16.00 часа.

Повече информация за дейността на младежкия омбудсман може да откриете на следния линк: https://www.facebook.com/studentombudsmanburgas

 

* Приложени ще намерите документите за кандидатстването

Файлове:

 Правилник_mlad-ombudsman (2020).doc

 Регламент_mlad-ombudsman_1.docPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация