Предна В момента Следва

Power news

Търси се име на новата атракция в Сарафово

Търси се име на новата атракция в Сарафово

Бургазлии имат възможността сами да изберат име на новата атракция в бургаския квартал Сарафово. Там,в центъра на кръговото кръстовище до летището, вече има красиво експонирана рибарска лодка. Тя е пребоядисана и поставена насред изкуствена дюна с живи растения и атрактивно подредени скални късове. Вечер лодката свети в лъчите на монтираното художествено осветление.

"Досега чужденците слизаха от самолета и първото нещо пред очите им беше едно скучно кръгово кръстовище. Туристически град сме и е добре да има още такива интересни кътове. Помогнете да изберем име на лодката", каза кметът Димитър Николов.

Предложения можете да изпращате до 17 октомври /петък/ на електронна поща:

 

m.bogomilova@burgas.bg

 

Най-оригиналното име ще стане официално за лодката и ще бъде изписано на нейния борд.

Община Бургас все още желае и опитва да се сдобие със стари, повредени и неизползваеми дървени рибарски лодки, за да ги аранжира с декоративни цветя и треви. Те ще бъдат разположени на други ключови места в града. Ако имате желание да помогнете, за контакт можете да използвате същия електронен адрес - m.bogomilova@burgas.bg, или да се обадите на телефон 056/907 279, отдел "Озеленяване". Превозът на старата лодка е наш ангажимент. Ще отвърнем на вашия жест, като за всяка лодка се отблагодарим с чисто нова пейка, която да поставите в двора или пред входа на жилищния си блок.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация