Предна В момента Следва
TOPIC CHAIN MY HEART (FEAT. BEBE REXHA)
ON AIR 21:00 - 22:00
Disco Club 21 Програмата

Power news

Светила в репродуктивната медицина преглеждат в МБАЛ-Бургас през април

Светила в репродуктивната медицина преглеждат в МБАЛ-Бургас през април

Известни специалисти по репродуктивна медицина ще преглеждат в Звеното по асистирана репродукция на МБАЛ-Бургас идният месец. На 12-ти и 13-ти април от 10:00 до 14:00 часа пациенти ще приема д-р Павлета Табакова. Тя е един от пионерите на  България в ин витро оплождането. Благодарение на нея, стотици семейства са сбъднали мечтата си да станат родители. За двойките, които посещават Звеното за първи път, прегледите при нея са безплатни.
Другият лекар, който ще преглежда през април, е д-р Георги Николов. Опитният акушер-гинеколог също владее всички ин витро техники и е помогнал на много жени да чуят думата мама за първи път.  Д-р Николов  ще преглежда на  18-ти и 19-ти април от 08:30 до 15:30 часа, като прегледите при него са регулярни.
Записването на часове за специалистите започва от днес (28 март) на тел.: 0876 35 77 33. Записванията стават в делнични дни от 08:30 до 15:30 часа. Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива. 
В зависимост от състоянието на пациентките, в Звеното по асистирана репродукция  се извършват няколко вида процедури, сред които: вътрематочна  инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI,  замразяване на гамети и ембриони и др. Важно за пациентите е да знаят, че звеното на МБАЛ-Бургас е единствето в областта, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове.  То се намира на първия етаж ( до Родилно отделение ) в хирургическия корпус на МБАЛ-Бургас.Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация