Предна В момента Следва
LADY GAGA HOLD MY HAND (DANCE REMIX)

Power news

Светила в репродуктивната медицина преглеждат в МБАЛ-Бургас през април

Светила в репродуктивната медицина преглеждат в МБАЛ-Бургас през април

Известни специалисти по репродуктивна медицина ще преглеждат в Звеното по асистирана репродукция на МБАЛ-Бургас идният месец. На 12-ти и 13-ти април от 10:00 до 14:00 часа пациенти ще приема д-р Павлета Табакова. Тя е един от пионерите на  България в ин витро оплождането. Благодарение на нея, стотици семейства са сбъднали мечтата си да станат родители. За двойките, които посещават Звеното за първи път, прегледите при нея са безплатни.
Другият лекар, който ще преглежда през април, е д-р Георги Николов. Опитният акушер-гинеколог също владее всички ин витро техники и е помогнал на много жени да чуят думата мама за първи път.  Д-р Николов  ще преглежда на  18-ти и 19-ти април от 08:30 до 15:30 часа, като прегледите при него са регулярни.
Записването на часове за специалистите започва от днес (28 март) на тел.: 0876 35 77 33. Записванията стават в делнични дни от 08:30 до 15:30 часа. Препоръчително е двойките да носят със себе си стари изследвания, ако са си правили такива. 
В зависимост от състоянието на пациентките, в Звеното по асистирана репродукция  се извършват няколко вида процедури, сред които: вътрематочна  инсеминация със сперматозоиди от партньора или от донор, класическо ин витро оплождане, ICSI,  замразяване на гамети и ембриони и др. Важно за пациентите е да знаят, че звеното на МБАЛ-Бургас е единствето в областта, в което изследванията, консултациите и самите процедури се правят на място и не е необходимо на двойките да пътуват до съседни градове.  То се намира на първия етаж ( до Родилно отделение ) в хирургическия корпус на МБАЛ-Бургас.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация