Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

СТУДЕНТИ ПОСТАВЯТ КУЛТОВИЯ МЮЗИКЪЛ „КОСА“ В БУРГАС

СТУДЕНТИ ПОСТАВЯТ КУЛТОВИЯ МЮЗИКЪЛ „КОСА“ В БУРГАС

Изживейте историята на бунтарите от 60-те, изпълнена с разтърсващи емоции и музика, и дайте път на светлината на 9 април от 19.30 часа в Културния дом на Нефтохимика.

"Коса" ("Hair") е дванадесетият мюзикъл, който "Broadway Performance Club" ("Клуб Бродуей") ще представи на българската публика тази пролет. Мир, любов, свобода, толерантност, щастие - тези думи описват духа на "Коса" - първият рок мюзикъл, който превръща контра културата в изкуство.

Проследете историята на група политически активни, дългокоси хипита, които мечтаят за "Епохата на Водолея" и се бунтуват срещу задължителната военна служба във Виетнамската война. Младият Клод Буковски е изправен пред дилемата: да постъпи в армията или да изгори повиквателната си... Ще отреже ли косата си героят на хипитата?

Клуб "Бродуей" към Американския университет в България е основан през 2007 г. от група студенти, запалени по мюзикъли. Всяка година ново представление се продуцира в АУБ. В мюзикъла участват около 30 студенти от различни страни. Всяко шоу е изцяло организирано от студенти - режисура, хореография и музика.

В главните роли зрителите могат да видят: Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова.

Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор - Елизабет Иванова-Гибсън. Хореографията е изготвена от Симона Янева, Алексия Коколиос и Йорго Чирияй, а вокалната подготовка е дело на Наталия Кокар и Яница Янакиева. Асистент-режисьори на продукцията са Леда Драгиева и Виктория Димитрова. Асистент -продуцент е Виктория Ангелова.

Най-успешният мюзикъл в историята на жанра ще бъде представен като концерт-спектакъл на английски език с български субтитри.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация