Предна В момента Следва
IMANBEK & BYOR BELLY DANCER

Power news

СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ СИ ДАВАТ СРЕЩА НА ЮБИЛЕЙНА КОНФЕРЕНЦИЯ В БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

СТУДЕНТИ И ДОКТОРАНТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ СИ ДАВАТ СРЕЩА НА ЮБИЛЕЙНА КОНФЕРЕНЦИЯ В БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ

XXV Юбилейна конференция за Студентско научно творчество ще се проведе в БСУ на 18 април 2024 г.. Инициативата е с международно участие и се провежда под патронажа на Еврокомисаря по иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта - г-жа Илиана Иванова.

През последния четвърт век  повече от осем хиляди студенти и докторанти от Бургас и цялата страна са направили своите първи крачки в науката през Форума.

Тази година се очаква рекорден брой участници, който включва и студенти, и докторанти от партньорски висши училища от Европа, Азия, Южна Америка и Южна Африка. Ученици от Бургас и Югоизточна България ще бъдат поканени да представят своите разработки. 

Юбилейното издание на конференцията ще бъде проведено с подкрепата на Община Бургас.

От Бургаски свободен университет канят студенти и докторанти с научни интереси, амбиции и изследователски резултати в различни научни области, да се включат. Научните направления са: Право и интернет; Администрация и управление; Финанси, счетоводна отчетност, маркетинг, мениджмънт и международни икономически отношения; Кръгова икономика; Иновации и предприемачество; Психология; Педагогика; Техника, технологии и информатика; Софтуерно инженерство и изкуствения интелект; Възобновяеми енергийни източници. Конференцията ще завърши с награждаване на класираните студентски, докторантски и ученически научни разработки.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация