Предна В момента Следва
TIZIANO FERRO PERDONO
ON AIR 18:00 - 21:00
Power Hour Програмата

Power news

Строителството в Бургас върви с пълна сила

Строителството в Бургас върви с пълна сила

  Въпреки отрицателните температури на въздуха и зимните условия, изграждането на някои от най-големите обекти на Община Бургас върви с пълна сила. Един от тях е строителството на модерната детска градина в ж.к. „Лазур“, която се намира на мястото на бившето 5 – то РПУ.

  Първият етаж е завършен на груб строеж и в момента се работи по втория етаж на сградата, където предстои да бъде положена новата дограма. След това ще започне полагането на външната топлоизолация на   бъдещия филиал на ЦДГ № 6 „Вълшебство“. Издига се последният етаж на сградата, с което и тя ще бъде завършена на груб строеж. При всички нива се спазва изискването помещенията, в които ще има спортни зали, да бъдат с височина от 8 метра. Готова е шахтата на модерния прозрачен асансьор, както и всички спортни зали и необходимите обслужващи помещения – лекарски кабинети, стаи за треньори, душове, съблекални, санитарни възли и др. Басейнът, който е с полуолимпийски размери вече е напълно изграден.

   По темповете на строителните работи до момента може да се заключи, че модерният спортен комплекс ще бъде напълно готов до началото на новата учебна 2014/2015 година.Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация