Предна В момента Следва
MICHAEL JACKSON BLACK OR WHITE
ON AIR 14:30 - 16:00
Power Hour Програмата

Power news

Строителството в Бургас върви с пълна сила

Строителството в Бургас върви с пълна сила

  Въпреки отрицателните температури на въздуха и зимните условия, изграждането на някои от най-големите обекти на Община Бургас върви с пълна сила. Един от тях е строителството на модерната детска градина в ж.к. „Лазур“, която се намира на мястото на бившето 5 – то РПУ.

  Първият етаж е завършен на груб строеж и в момента се работи по втория етаж на сградата, където предстои да бъде положена новата дограма. След това ще започне полагането на външната топлоизолация на   бъдещия филиал на ЦДГ № 6 „Вълшебство“. Издига се последният етаж на сградата, с което и тя ще бъде завършена на груб строеж. При всички нива се спазва изискването помещенията, в които ще има спортни зали, да бъдат с височина от 8 метра. Готова е шахтата на модерния прозрачен асансьор, както и всички спортни зали и необходимите обслужващи помещения – лекарски кабинети, стаи за треньори, душове, съблекални, санитарни възли и др. Басейнът, който е с полуолимпийски размери вече е напълно изграден.

   По темповете на строителните работи до момента може да се заключи, че модерният спортен комплекс ще бъде напълно готов до началото на новата учебна 2014/2015 година.Power TOP 30

 • 1
  PORTUGAL. THE MAN
  FEEL IT STILL
 • 2
  ALICE MERTON
  NO ROOTS
 • 3
  ED SHEERAN & ANDREA BOCELLI
  PERFECT
 • 4
  TODDLA T
  MAGNET (FEAT. ANDREA MARTIN)
 • 5
  LIAM PAYNE & RITA ORA
  FOR YOU
Цялата класация