Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

Стоянка Мутафова започва тазгодишното си турне от Бургас

Стоянка Мутафова започва тазгодишното си турне от Бургас

Голямата българска актриса Стоянка Мутафова ще гостува в Бургас месец след като навърши 97 години. На 15 март тя ще се срещне със свои почитатели в Дома на нефтохимика. Поводът за гостуването е представянето на биографичната книга "Добър вечер, столетие мое!", посветена на легендата на българския театър, която е и почетен гражданин на Бургас.

Паралелно с представянето на книгата ще се проведе и творческа среща-разговор с Кралицата на Мелпомена, която отбеляза и 70 години на професионалната сцена. Първата спирка от тазгодишните й извънстолични пътувания е именно Бургас. Стоянка Мутафова и екипът ѝ го избират неслучайно. Нейният трети съпруг и голяма любов - Нейчо Попов, е бургазлия, а наследствената му къща бе ползвана дълги години от Мутафова и дъщеря ѝ.

Автор на книгата е дъщерята на актрисата - Мария Грубешлиева - Муки. Изданието представя живота на великата българска актриса Стоянка Мутафова - бурен, превратен и интересен, изпълнен със смешни и тъжни моменти, с много предизвикателства и успехи.


Любимата актриса на поколения българи Стоянка Мутафова разказва искрено и с чувство за хумор за себе си и за хората, с които е живяла и работила. Мемоарите ѝ са своеобразна галерия на нейното столетие - родена през 1922 година, тя и до днес продължава да играе на театралната сцена и да прави турнета.

Представянето на книгата "Добър вечер, столетие мое!" започва в 18:30 часа и е с вход свободен, за да може всеки, който пожелае, да се докосне до ярката личност на Стоянка Мутафова, да се снима с нея и да получи автограф. Събитието ще премине под патронажа на Община Бургас. Водещ и организатор на турнето е мениджърът на актрисата Евгени Боянов.

Организаторите препоръчват да посетите събитието поне един час преди началото, за да може да заемете местата си. При запълнен капацитет на залата няма да бъдат допускани правостоящи зрители, с цел спазване на изискванията за безопасност. 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация