Предна В момента Следва

Power news

Стартира записването за традиционния коледен турнир по футбол

 Стартира записването за традиционния коледен турнир по футбол

Започна записването за традиционния коледен турнир по футбол организиран от Община Бургас.Тази година проявата ще се проведе в периода 21 - 23 декември в Спортна зала "Никола Станчев".

Всички отбори които отговарят на изискванията по Регламента на турнира, трябва да подадат своите заявки за участие в срок до 12 декември на тел: 0895 638283 или 0885 795 776.

Техническата конференция ще се проведе на 14.12 (петък) от 16:30 ч. в сградата на Община Бургас. На конференцията е задължително присъствието на всички капитани на отборите или техни представители.

На техническата конференция ще бъде изтеглен жребия за турнира и разпределението на отборите по групи. Програмата на срещите по часове и дни  ще се публикуват в официалния сайт на Община Бургас.

При записани повече от 16 отбора се изиграват предварителни квалификации за редуциране на бройката до 16. Датата и часа за изиграване на Квалификационните срещи ще бъде определен на техническата конференция.

Тази година освен купи и индивидуални статуетки за най-заслужилите, Община Бургас е предвидила турнира да има награден фонд. Първите осем отбора ще получат парични награди, както са описани в регламента на турнира. Също така всеки отбор ще получи подарък топка.

Молим, преди записването за турнира, всички да се запознаят с регламента, който е публикуван на официалния сайт на Община Бургас - направление спорт - нормативни документи:

https://www.burgas.bg/bg/info/index/1034Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация