Предна В момента Следва
CASSO PRADA

Power news

Стартира пролетното Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’ 2017 в Слънчев бряг

Стартира пролетното Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’ 2017 в Слънчев бряг

Отново е пролет и отново е време да се организира посрещането на летния сезон. Традиционно вече през април в подкрепа на бизнеса се организира  Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’ и АВТОМОБИЛЕН САЛОН. Хотел "Котва" в Сленчев бряг ще посрещне 50 фирми и представители на бизнеса, които да изложат своите продукти и да дадат възможност за бъдещо договаряне на място. Събитието ще се осъществи от 20-23 април, а официалното откриване е на 21.04.2017г в 10.00ч. – централно фоайе на хотел "Котва". Вратите на Изложение-договаряне за „Туризма от А до Я” 2017г са отворени за всички, които желаят да присъстват през трите дни от 10.00 до 17.00 часа.

Форматът на изложението - договаряне ще бъде типично Бизнес ту Бизнес и е конкретно насочен към професионалистите от обектите на туризма - мениджъри на хотели, ресторанти и развлекателни заведения с производители и вносители на стоки, продукти и услуги за обектите от туристическия бранш. Периодът на провеждане на проявата е съобразен с подготовката на всички туристически обекти за новия сезон. Изложението договяряне е изключително подходящо:
 • Ако търсите продукти за довършителни и ремонтни работи за вашия хотел, ресторант или заведение - елате на срещата договаряне в Слънчев бряг.
 • Ако Ви е необходима специализирана техника и уреди за ресторанти, барове, дискотеки и
 магазини ще ги откриете на договарянето.
 • Ако се нуждаете от системи за сигурност и пожаро - известяване, компютри и софтуерни решения, ще ги откриете на изложението-договаряне.
 • Ако търсите да наемете качествен персонал за сезона, заповядайте на договарянето.
 • Ако искате да осигурите за вашите хотели и ресторанти качествени продукти, храни , напитки и консумативи, ще ги откриете на изложението – договаряне.
 • Ако искате да обновите вашия хотел, ресторант или заведение с нов интериор , осветление, консумативи за басейни - заповядайте на договаряне в Слънчев бряг.
 • Ако искате да намалите разходите и да подобрите качеството на услугите, предлагани от
 Вашата компания, на договарянето ще откриете и онлайн резервационни системи.

Сред фирмите, които вече са запазили своето място в изложението са София Франс Ауто , МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ БЪЛГАРИЯ, Vidima, , фирми представящи храни, санитария, работно облекло, бои и мазаилки, секюрити и резервационни системи и много др

От организацията също са подготвили изненади за своите гости. Кулинарно шоу ще изнесе Шеф Иво Цонков/Гранд Хотел Поморие /.На 22.04.2017г ще има безплатна екскурзия и обяд до Хотел Звезда с.Съдиево и богата трапеза, която включва:
 - Агнешко чеверме
 - Пъдпъдъци в гювеч
 - Заек със зеленчуци
 - Вълчи сач
 

Официално награждаване е на 23.04.2017г от 14.30 – 15.30 ч

Приятни ползотворни минути ви желаем по време на Изложение - договаряне за '' Туризма от А до Я’’.

Медиен партньор на събитието - радио Пауър ФМ.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация