Предна В момента Следва
JUSTIN TIMBERLAKE SAY SOMETHING (FEAT. CHRIS STAPLETON) REMIX

Power news

Стартира "Pamporovo Freestyle Open" 2017

Стартира "Pamporovo Freestyle Open" 2017

На 13 март стартира едно от най – значимите събития на курорта - Pamporovo Freestyle Open 2017. Това състезание събира най – добрите, най -  големи и популярни имена в сноуборда в много оспорвана надпревара на родна земя. След кратка пауза, доказано най-голямото и атрактивно фрийстайл събитие в България се завръща с нови сили! Между 13 и 19 март осмото издание на събитието, част от European Qualifier Тour и Световния Сноуборд Тур, носи точки и за Европейската купа на FIS. Една от другите приятни изненади е, че освен сноуборд, тази година отново ще има и фрийстайл ски състезание, за първи път от няколко години насам, а събитието ще носи точки и за Европейската купа на FIS.

 

Очаква се много засилено международно участие и едни от най-добрите фристайл състезатели в цял свят да пристигнат в България. До този момент участието си са заявили представители на Америка, Европа и Азия, сред които се открояват имената на Ерик Баушман, Брандън Деивис, които ще пристигнат в Пампорово от Hafjell, Норвегия, директно след участието си в X Games, Финландеца Нути Ниамела,  американеца Дилан Томас и други. България представя българския национален отбор по фрийстайл, в лицето на надеждата Петър Дюшарков, претендент за олимпийските игри, разкри пред Пауър ФМ Иван Фърков от Пампорово АД.

 

Освен състезателната част, която ще може да се гледа на живо и по Българската Национална Телевизия на 13-14 март сноуборд слоупстайл и 17 и 18 ти фристайл ски слоупстайл, организаторите подготвят цяла седмица с различни съпътстващи събития, като първия Banked Slalom в България (15.03.2017 – Ски зона Мечи Чал), различни тематични вечери, богата парти и музикална програма, в които ще могат свободно да се включат всички гости на събитието.

 

Pamporovo Freestyle Open 2017 се провежда със специалната подкрепата на Пампорово АД, CSIF, Българо Американска Кредитна Банка, Monster Energy, Port Bulgaria West, магазини Контрабанда и други.

 

Медиен партньор на събитието: радио Пауър ФМ.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация