Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Ще пътуваме с нова хартиена карта в някои от новите линии на Бургас

Ще пътуваме с нова хартиена карта в някои от новите линии на Бургас

За улеснение на гражданите "Бургасбус" ще осигури нов вид карти за линиите, които все още не са оборудвани с валидатори за електронно таксуване. Такива са тролейбусните Т1 и Т2, също така линиите, които ще бъдат обслужвани от автобуси, все  още необорудвани с валидатори - новата линия №4, която ще се движи в ЦГЧ, линия №9, която ще осъществява връзка между отделните зони на к-с "Меден рудник", като в определени часове ще пътува до м.с. Върли Бряг и местността Шилото; новата линия №13, която ще свързва комплексите "Изгрев" и "Славейков"; автобусна линия № 6 - до квартал "Рудник".

За  пътниците, ползващи тези линии, се предоставя възможност при зареждане на пакет ВИП 50 в електронна карта Общ профил, да се закупи допълнително хартиена карта за една от изброените линии, на стойност 20 лв. Хартиената карта е с валидност 1 месец, поименна, със снимка.

Всички правоимащи групи граждани - пенсионери, ученици и т.н., могат да получат безплатен талон за ползване на една от посочените по-горе линии, който също ще е поименен, със снимка и важи за период от един месец.

Пример: Ако слизате от автобус, в който сте се чекирали с електронна карта, и се прикачвате на тролейбус - вътре трябва да представите хартиената карта, без да доплащате.

Издаването на хартиена карта и безплатен талон ще се извършва в Транспортна къща, Автогара Юг, Автогара Запад, Терминал "Меден рудник".

За правоимащите граждани е определен гратисен срок до 02.12.2016 г., за да се снабдят с безплатните талони!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация