Предна В момента Следва
LOST FREQUENCIES WHERE ARE YOU NOW (FEAT. CALUM SCOTT) REMIX

Power news

Състезание с мощни джетове

Състезание с мощни джетове

    За първи път тази събота/ 19 юли/ на централния плаж в Бургас ще се проведе състезанието с джетове - Burgas Jet Ski Competition, организирано от Тодор Костов със съдействието на Община Бургас.

   Записването на всички състезатели ще започне в 10:00 часа, а началото на голямото моторно шоу ще бъде в 11:00 часа.

   За всички присъстващи организаторите са се погрижили да има много музика и добро настроение. Специално участие ще вземат група Ice Cream. Зад пулта ще се включи и DJ Alexa -"Супер модел на България за 2003 година" ще зареди присъстващите с много положителна енергия с летния си хит - микс. Веднага след нея ще миксира един от най-добрите български DJ - Владислав Рашков.

   Водещ на събитието ще бъде Атанас Михайлов, известен като най-екстремният български водещ и актьор, познат у нас още от редица телевизионни и филмови формати. И не на последно място, специално участие ще вземат и красивите момичетата от Free Dance Agency.

   Участниците ще имат възможност да премерят сили в категориите: прав джет или известена още като jet ski, седнал джет или runabout, съответно до 200 конски сили и над 200 конски сили, деца до 15 години и една от най-атрактивните категории за зрителите - freestyle.

   Освен на 19 юли в Бургас, състезанията продължават в Балчик на 16 август и Приморско на 23 август.

 

   Всички желаещи да се включват в състезанието в Бургас могат да се запишат на телефон 0887 722 633 - Тодор Костов или на място в деня на събитието.Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация