Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Само в Бургас през юли може да опитате единствената в света бира със златен прах

Само в Бургас през юли може да опитате единствената в света бира със златен прах

От 19-ти до 21-ви юли в Експо център "Флора" ще се проведеПървият международен фестивал на бирата "101 Beer Fest" Бургас. В него ще вземат участие над 20 фирми с над 101 пивоварни.

Основната му цел е максимална популяризация на големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира. Обикновено крафт пивоварните са частни, малки и произвеждат ограничено количество бира. Пивоварите обаче не залагат толкова на количеството, колкото на качеството и вкусовете на бирата. Сред крафт бирите може да намерите някои по-традиционни вкусове, но с осезаемо по-добро качество.

Ако искате да опитате нещо различно, може да пробвате крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат.

Вносители на немски, чешки, белгийски, английски, полски, шведски и японски бири ще представят най-доброто от пивоварните на съответните страни. Своето участие вече заявиха: Hills beer, Metalhead.beer, Rhombus, Пети океан, Ailyak, Malmo brewing Sweden, пивоварна Golem Poland, Бял Щърк, Диво Пиво, Blek Pine, Kazan Artizan, Veritas, Jagerhof, Konrad, Витошко Лале, Баси Кефа и др.

Изненадата на фестивала е бира La socarrada GOLD - единствената бира в света със златен прах, както и бира с вода от Средиземно море.

Участниците са подготвили много изненади с атрактивни и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки.

За посетителите на 20-ти юли от 19.00 часа група "Обратен ефект" ще подгрее публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки.

Хубавата бира върви с хубаво мезе, а за това ще се погрижи вкусната скара на ресторант "Моменто", която ще ви изкуши с прекрасните ребра, ущипци, плескавици, пилешки и свински филета, риба и пържени картофки.

Първият международен фестивал на бирата очаква своите посетители на 19-ти и 20-ти юли от 16.00 до 22.00 часа и на 21-ви юли от 12.00 до 22.00 часа.

Организатори на бирения фестивал са фирма "Експо Тим" ООД, със съдействието на Община Бургас.

 

За повече информация: https://www.facebook.com/101-Beer-Fest-Burgas-2018-367325730338508/ Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация