Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Power news

С водосвет и шоу програма откриха новия модерен футболен терен

 С водосвет и шоу програма откриха новия модерен футболен терен

Официално беше открит новият модерен футболен терен в комплекс "Изгрев", който изцяло ще задоволява нуждите на трениращите в "Нефтохимик" над 300 деца и юноши.

Около 1000 души, сред които много родители и близки на бъдещите звезди, бяха дошли, за да се насладят на новата придобивка.

Сред официалните гости бяха зам.-кметът на Община Бургас д-р Лорис Мануелян, депутатът Галя Василева, общински съветници, начело с председателя Костантин Луков, бизнесмени.

Лентата преряза д-р Мануелян. "Надявам се на това уникално футболно игрище да израснат новите големи имена на бургаския и българския футбол", заяви заместник-кметът.

След богатата музикално-развлекателна програма официално бяха представени всички формации от детско-юношеската школа на "Нефтохимик", което предизвика бурните аплодисменти на зрителите.

На новия футболен терен, който е с размери 93 на 52 метра с изкуствено тревно покритие и трибуни с 215 седящи места, ще могат да водят тренировки и да играят официални мачове всички детско-юношески отбори на "Нефтохимик".Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация