Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

С „Приключения из тихите улички” изпращат сезона в Созопол

С „Приключения из тихите улички” изпращат сезона в Созопол

Последните летни дни неудържимо ни теглят към морето, плажа и още едно-две приключения на романтични или тайнствени места. Всичко това наведнъж ни предлага Созопол през следващия уикенд. Един комплимент към любителите на древния град е подготвила за края на сезона Община Созопол  – интерактивна познавателна игра. Това е един необичаен и може би неочакван начин за популяризиране на туристическа дестинация. Разработката използва принципите на компютърните игри, като действието е изнесено „на живо“ и има за цел да превърне стандартната обиколка на градските забележителности в запомнящо се приключение.

Придвижвайки се по маршрута на играта, участниците се ориентират по мистериозни инструкции, преминават забавни изпитания и научават любопитни факти за обектите, които срещат по пътя си.

Целта на играта е всички участници да стигнат до финала на маршрута, като междувременно опознаят дестинацията и усвоят интересна информация за нея по забавен и увлекателен начин. Игровата форма прави обиколката нестандартна и разнообразна, а информацията, обикновено предавана чрез екскурзоводска беседа, приятна и лесна за усвояване.

Маршрутът на играта „Вградената монета“ ще разходи участниците из уличките на Созопол и ще ги запознае с любопитни легенди и малко известни факти. Обикаляйки града по този начин – на лов за легенди – играчите ще научат нови неща за града, ще видят нови места и ще се запознаят с едно друго лице на Созопол, което ще запали любопитството им към историята на града.

Играта предлага два варианта – своеобразни „нива“.

Може да се включите на 9, 10 и 21 септември на стартовия пункт на играта, до църквата „Св. Св. Кирил и Методий“ и да изживеете едно незабравимо приключение в последните летни дни.

Участието в играта е безплатно, можете да се включите както индивидуално, така и като отбор. Ще имате възможност да изберете и нивото на трудност. Можете да започнете участието си в играта по всяко време между 10:00 и 16:00 часа.

Необходима екипировка: фотоапарат (или друг снимащ апарат) и добро настроение.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация