Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

С детско рали Сдружение SOS-ПТП ще отпразнува 5-ия си рожден ден

С детско рали Сдружение SOS-ПТП ще отпразнува 5-ия си рожден ден

На днешния 8-ми февруари  Сдружение SOS-ПТП празнува своя пети рожден ден. По този  повод екипът е решил  да организира нещо, което не е правено в Бургас до момента - детско рали с акумулаторни колички. Събитието ще се състои на 11 февруари, събота от 11:00 часа в Mall Galleria в Бургас. Интересът към ралито е огромен, като до сега  вече има  100 записали се деца.От сдружението обещават  да бъде изключително забавно и  удоволствие за всички, които ще се включат в техния празник. ”Нямаме ограничения във възрастта на децата, имаме ограничение в колограмите,което означава, че всяко едно дете до 30 кг може да се включи в инициативата”, каза за Пауър ФМ  координатора на SOS ПТП Манол Тодоров.

Изминалата година от SOS ПТП определят като тежка. „При нас лека година няма, защото както знаете ние се занимаваме с обезщетяване на правата на пострадали в катастрофи. В България, когато се занимаваш с това лека година няма, но смея да твърдя нещо, което е важно за нас – с всяка следваща година, хората се научават да търсят правата си и не се притесняват да се обърнат към нас за помощ”, каза още Тодоров  и не крие радостта си от постигнатия рекорден брой обезщетения, които Сдружението е спомогнало за пострадали при пътни инциденти хора.” Сдружение SOS ПТП изпраща най – успешната си година от гледан точка на това – помагаме на най – много хора да получат своите парични обезщетения, когато пострадат при катастрофи. Общо взето няма лека година за нас, но в крайна сметка това ни е работата, това сме избрали да правим, така че продължаваме”.

В бъдеще SOS ПТП  планират големи кампании на всеки месец, свързани с или с деца  или с някой сериозен проблем относно пътната безопасност.

 

Честит празник! Дерзайте!

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация