Предна В момента Следва
DAVID GUETTA WHEN WE WERE YOUNG (THE LOGICAL SONG)
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Power news

С бляскав гала концерт НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров” приключва учебната година

С бляскав гала концерт НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров” приключва учебната година

По традиция класовете по класически балет при Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров” в Бургас  ще закрият учебната година с бляскав Гала концерт. Младите таланти и техните преподаватели ще потопят публиката в магията на танца и ще дадат възможност на всички да се докоснат до изкуството , събрало в себе си много грация и красота.

В мултимедийния спектакъл ще вземат участие  бъдещите балетни артисти от 5 до 12 клас, които се обучават по специалност „Класически танц”.

Една истинска феерия за зрителите са подготвили балетните педагози Недко Георгиев, Добрина Бахова, Диляна Бахматова , Марина Змеева и Росен Методиев,  които са обединили усилията си, за да вдъхновят зрителите  с езика на музиката и танца.

Децата ще представят образци от световното балетно наследство – па де дьо, вариации, дуети, ансамбли от  емблематичните спектакли, като „Жизел”, „Пахита”, „Кармен”, „Спящата красавица”, „Корсар”, „Лешникотрошачката” и  „Раймонда”, както и съвременни хореографии.

За своята любов към балета и за своите мечти от сцената, в един голям мултимедиен спектакъл ще ви разкажат възпитаниците на Училището  по изкуства и техните преподаватели в един необикновен спектакъл , днес   1 юни/четвъртък/ от 19 часа в Дома на нефтохимика, вход свободен.

 

 

 

 

 



Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация