Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Ремонт на читалището и спортна площадка искат в Равнец

Ремонт на читалището и спортна площадка искат в Равнец

Тази година трябва да бъде завършено и изграждането на нов водопровод в село Равнец. Съоръжението ще е с дължина 160 метра. То ще реши проблемите с водоснабдяването на десетки къщи.
Рамката на бюджета и приоритетите в него пред жителите на Равнец представиха зам.-кметът с ресор "Строителство, инвестиции и регионално развитие" Чанка Коралска, Ивелина Стратева - директор на дирекция "Икономика и стопански дейности" и директорът на дирекция УКОРС Веселин Василев.
Програмата за развитие на селските райони, в която тази година Община Бургас ще участва, също дава възможност за решаването на някои от проблемите в Равнец. Със средства от нея може да бъде направен ремонт на читалището и да се изгради спортна площадка. За тази цел трябва да бъдат разработени и защитени необходимите проекти. В това отношение Община Бургас ще осигури логистична подкрепа и съдействие при попълване на необходимите документи.
Община Бургас ще продължи да настоява пред Министерството на отбраната да й бъде прехвърлен безвъзмездно теренът на бившето поделение, на който да се изгради индустриална зона. Това ще даде възможност за откриването на нови работни места в Равнец.
Пътят Братово - Равнец също е поставен сред приоритетите. За неговото завършване ще се настоява пред Агенция "Пътна инфраструктура". Предстои монтиране на видеокамери за наблюдение.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация