Предна В момента Следва
LADY GAGA RAIN ON ME (FEAT. ARIANA GRANDE)

Power news

Регистрацията в Бургаската болница ще става за 4 минути

Регистрацията в Бургаската болница ще става за 4 минути

Днес Университетската многопрофилна болница за активно лечение Бургас официално  представи  новата организация за прием и регистрация на пациентите. Новият директор на Бургаската болница д-р Мирослав Обрейков каза, че идеята на промяната е, да се промени принципа на работа към пациентите. „Ако досега сме били едно море от бездушие (както ни пишат по медиите), това да бъде променено. Искаме да се обърнем към пациентите, да улесним техния достъп, да върнем усмивката и доброто отношение към нас и ние към тях. Бяхме давани като лош пример за приемане, опашки, за чекиране. Искам от днес да станем пример за добра практика”, каза д-р Обрейков. Той допълни, че входът от „шокова зала” остава само за линейки и носилки. А всички останали пациенти вече трябва да преминат през централния вход на Болницата. От там те се разпределят към "спешен кабинет", "планов кабинет" или МЦ „Николай Чудотворец”.

Новият директор информира, че служителите на регистратурата са 6 пъти повече. Той е категоричен, че цялата процедура по регистрацията на пациент трябва да се сведе до 4 минути. „Нашите планове са ясни и краткосрочни. Благодарение на Министерството на здравеопазването следващата стъпка е да имаме добри детски отделения” издаде д-р Обрейков. На събитието присъства зам.-министърът на здравеопазването в оставка д-р Ваньо Шарков.

В аванс д-р Шарков информира, че тази година болницата ще има възможност да извъши ремонт на двете детски отделения. „Ще имат възможност да закупят и 10 нови апарата за хемодиализа, както и да направят ремонт на трета и четвърта реанимационни зали”, каза той.

 

Информация и снимки: Силвия Сапунова

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация