Предна В момента Следва
AALIYAH TRY AGAIN
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Power news

Работен проект за укрепване на "Св. Св. Кирил и Методий"

 Работен проект за укрепване на "Св. Св. Кирил и Методий"

     Работният проект за укрепване на храм "Св. Св. Кирил и Методий" ще бъде представен по време на отворено заседание на експертния съвет по устройство на територията в сряда /18-ти декември/ от 15.00 часа в Заседателната зала на Община Бургас.

      В срещата ще вземат участие експерти и представители на Контролните органи.

   Проектът ще бъде представен от проф. д-р инж. Йордан Милев.  Авторът на ще очертае основните етапи във възстановителните и укрепителни дейности, които ще бъдат реализирани. Те  са съобразени с компетентните предписания на експертите-участници в национален експертен съвет на Министирстовото на Регионалното Развитие, приел идейния инвестиционен проект.

   След като приключат възстановителните и укрепителни действия по конструктивните елементи и изграждането на нови такива, за да се постигне стабилитет на сградата, предстои  да се предприемат действията по изпълнение на консервационно - реставрационните  работи.

  С новите предвидени дейности сградата следва да бъде приведена в  съответствие с действащите нормативни изисквания при пълно съобразяване с нейния статут.Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация