Предна В момента Следва
CLEAN BANDIT MAMA (FEAT. ELLIE GOULDING)

Power news

Пускат нова автобусна линия до „Пети километър“

Пускат нова автобусна линия до „Пети километър“

Много предприятия заработиха в района на "Пети километър". Община Бургас и общинският превозвач "Бургасбус" имат задължението да се погрижат за транспортното обслужване на техните служители.

Затова от 1 юли, понеделник, ще бъде въведена в експлоатация нова експериментална линия № 5А, която да обслужва "Пети километър" (района около "Бухлевата воденица").

Обезпечаването с транспортна услуга на тази част от Северна промишлена зона ще се извършва в делнични (работни) дни в следните часове:

Сутрин:
от Терминал Изгрев: 06:40; 07:10; 07:40
от 5-ти километър: 06:50; 07:20; 07:50

Следобед:
от Терминал Изгрев: 17:05, 17:30
от 5-ти километър: 17:15, 17:40

Ще бъде обособена спирка на паркинга до ресторант "Бухлевата воденица".  

За пътниците, които от понеделник ще ползват новата линия, за да се придвижат до работните си места, е важно да знаят, че в превозното средство ще могат да се таксуват с електронна карта или с билет, закупен от водача на автобуса. Напомняме също и за възможността за пътуване с един билет в рамките на 45 минути при прикачване от друга линия на градския транспорт. В района на Терминал "Изгрев" могат да бъдат направени връзки както с линии Б1 и Б11, така и с № 11, 12 и 15, които спират на спирките на ул. "Транспортна".Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация