Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Проучват транспортните навици на бургазлии

Проучват транспортните навици на бургазлии

В Бургас стартира проучване на транспортните навици на жителите му. От 22-ри до 30-ти юни анкетьори ще изследват предпочитанията и начините за пътуване, паркиране и използване на немоторизирани средства за придвижване в града.

Проучването е част от проект "Интегриран градски транспорт на град Бургас - подготовка за въвеждане на мерки за устойчив транспорт", финансиран от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), изпълняван от Община Бургас и консорциум "Устойчив Транспорт Бургас Би Ес Ти". Той е продължение на проекта за интегриран градски транспорт на Бургас.

За удобство на бургазлии, проучването има и онлайн вариант, а линкът му е:

https://burgasiutp.questionpro.com

Целта на проекта е да намали зависимостта от използването на личен автомобил в полза на екологично чистите, немоторизирани средства за придвижване в градска среда. Приоритет е поставен върху организацията на паркирането, нормализиране на трафика в центъра на града и гъсто населените жилищни райони, развитие на пешеходното и велосипедното движение в града.

Изследването ще предостави ясна картина на състоянието на транспортната система в града през последните 5 години и ще помогне за подобряване на транспортния модел в Бургас.

Повече информация за проекта можете да откриете в официалната интернет страница на Община Бургас:  http://www.burgas.bg/bg/info/index/729 , както и на интернет страницата на проект "Интегриран градски транспорт на Бургас": http://www.transportburgas.bg/.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация