Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Продължава почистването на улиците в Бургас, очакват се поледици

Продължава почистването на улиците в Бургас, очакват се поледици

Заради забавянето на почистването в някои участъци в Бургас няма да бъдат платени разходите на две от отговорните фирми - "Титан" и "БКС", Това обяви кметът Димитър Николов. Проблем с почистването е имало  и на пътя до село Драганово, както и Изворище – Банево Рано сутринта днес

Продължава почистването на пътните артерии на територията на община Бургас. 500 тона сол и пясък са използвани до този момент за основните маршрути. Няма селища без електричество. Аварията в селата Извор и Маринка вече е отстранена.

Надлез "Владимир Павлов", пешеходните улици "Александровска" и "Богориди", се обработват с химически препарати, както и пътят Бургас - Ветрен и Бургас - Сарафово.

Служители на фирма "Титан" и затворници извършват ръчно почистване около спирките и училищата.

Обработват се трасетата на градския транспорт, обществените сгради, спирките и училищата.

Почистването на тротоарите, площите пред офисите и търговските обекти, е ангажимент на собствениците на общите части и имотите.

Основните пътни артерии са проходими. Днес започна обработка на второстепенните улици.

При критична ситуация хората могат да звънят на спешния телефон 112 или 84-15-60 /денонощен дежурен при Община Бургас/ и  да подават коректна и точна информация, за да бъдат резултатни действията на специализираните органи за ограничаване на последиците.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация