Предна В момента Следва
WHITNEY HOUSTON IT'S NOT RIGHT BUT IT'S OK (DJ DENIS RUBLEV & DJ ANTON CLUB MIX)

Showbiz

При строги мерки за сигурност ще се проведе SPICE Music Festival в Бургас

 При строги мерки за сигурност ще се проведе SPICE Music Festival в Бургас

При строги мерки за сигурност и безопасност и с ограничен капацитет ще се организира най-очакваното лятно събитие SPICE Music Festival. Той ще  се проведе на предварително обявените дати - 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас.

Това стана ясно след среща между  кметът Димитър Николов и Николай Тодоров, организатор на събитието.

Община Бургас е  изпратила писма до РЗИ- Бургас и всички компетентни органи  да дадат своите указания за провеждането на събитието, на базата на които да бъде  изготвен стриктен план за организация и осигуряване спокойствието и безопасността на посетителите.

Фестивалът освен, че се превърна в любимо събитие на меломаните още с първото си издание, има огромна роля и за бизнеса на града и особено туризма, който е сред най- засегнатите икономически сфери.

 Фестивалната зона ще бъде разширена и дори удвоена по размер спрямо миналогодишната, стана ясно  още след срещата.

Всички артисти от програмата са в добро здраве, по-голямата част от тях вече са  потвърдили готовността си да пътуват до България и правят всичко възможно да организират пристигането си у нас през август. В последните няколко месеца много от тях бяха принудени да се лишат от срещи с публиката си, затова нямат търпение да се върнат на сцената и да зарадват феновете си.


Междувременно се очаква и нови звезди от 90-те да допълнят афиша на SPICE Music Festival, така че следете фейсбук страницата и сайта на фестивала за актуална информация.

Билетите за трите фестивални дни остават на цена от 110 лв до 15 юни 2020 и могат да бъдат закупени от EPAYGO и в офис мрежата на  EasyPay в цялата страна.Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация