Предна В момента Следва
DADDY YANKEE CON CALMA

Power news

Представят Бургас на туристическо изложение в Берлин

Представят Бургас на туристическо изложение в Берлин

Бургас се представя на най-значимото и мащабно туристическо изложение в Берлин. ITB Берлин е Международна туристическа борса, известна в целия свят като топ търговско изложение за световната туристическа индустрия и най-голямото туристическо шоу за частни посетители.

То привлича над сто хиляди посетители от немската столица и заслужено е спечелило репутация като международно място за срещи. Форумът продължава до 10 март.

На самостоятелен щанд, с богата колекция от рекламни материали, представителите на Община Бургас ще представят предимствата на региона. Красиво илюстриран пътеводител, брошури, дипляни за различни забележителности, ще дават подробна информация за морската община на посетители от цял свят.

Освен добрите условия за морски туризъм, по време на туристическото изложение ще бъдат представени уникалните за региона културно-исторически и природни забележителности. Сред тях са туристическите комплекси "Остров Света Анастасия" и "Акве калиде", ПЗЦ "Пода", Атанасовското езеро.

Място в представянето е отделено на Авиомузея в кв. "Сарафово" и експозициите на РИМ-Бургас. На щанда на Бургас ще бъдат рекламирани и атракциите, спортната и културната програма, еко маршрутите и всичко, което представя общината като привлекателна туристическа дестинация.

 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация