Предна В момента Следва
DAVE SPRINTER

Power news

Празнувайте от 20-ти до 24-ти ноември патронния празник на Основно училище „Свети Климент Охридски“, гр. Бургас - вижте програмата

Празнувайте от 20-ти до 24-ти ноември патронния празник на Основно училище „Свети Климент Охридски“, гр. Бургас - вижте програмата

          25 ноември, денят, в който Българската православна църква отдава почит на свети Климент, е патронният празник на Основно училище „Свети Климент Охридски“, гр. Бургас.

През тази година училището отбелязва 139-ата годишнина от създаването си. Празничната седмица 20-24 ноември 2023 г. ще бъде наситена с емоционални и вълнуващи събития: поредица открити уроци, в които ще бъдат споделени добри педагогически практики, виртуална изложба „Моето училище – моят свят“, празничен училищен вестник, представление – драматизация, радиопредаване, рецитал на родители, урок по родолюбие и празничен час на класа.

          На 24 ноември в 14:00 часа ще бъде представена мобилността по програма Еразъм, проект „Трансфер на добри практики и компетентности за интегриране на учениците и управление на многообразието в класната стая“ – инициативата ще се осъществи съвместно с ОУ „Христо Ботев“, кв. Сарафово, общ. Бургас.

           На 24 ноември ще се проведе и Ден на отворените врати за бъдещите първокласници и техните родители – в 17:00 часа те могат да се запознаят с учебната среда, която училището предлага.

          ОУ „Свети Климент Охридски“, гр. Бургас, кани всички свои приятели да споделят празничното настроение.7Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация