Предна В момента Следва
GORGON CITY IMAGINATION (FEAT. KATY MENDITTA)

Power news

Подписка от два жилищни блока спира изграждането на етажен паркинг

Подписка от два жилищни блока спира изграждането на етажен паркинг

Подписка от два блока спира изграждането на етажен паркинг на бул. "Демокрация". Хората, живеещи около предложения терен, категорично заявиха нежеланието си да има такова съоръжение до домовете им.

Община Бургас от една година идентифицира места, където е възможно да се построят многоетажни паркинги и пита своите граждани дали одобряват тези локации, тъй като без тяхното съгласие подобни проекти няма как да се реализират. Досега твърд отказ срещнаха предложените опции на улица "Македония" в к-с "Възраждане" и при "Самуил" - "Фотев" - "Шейново" в ЦГЧ.

Потенциалният паркинг на "Демокрация", върху терен пред сграда на Медицинския колеж, е третият проект, който със сигурност отпада от бюджета за новата година. Срещу него внесоха подписка жителите на бл. 164 и 71 в к-с "Братя Миладинови".

"Предпоставките за ПТП ще се повишат многократно, особено с деца, също така шумът и замърсяването с изгорели газове от автомобилите. От всичко това най-потърпевши ще сме ние, живущите около паркинга!", аргументират се подписалите се във възражението бургазлии.

Проблемът с увеличаващия се брой автомобили в града ни е сериозен. Община Бургас ще продължи да търси варианти за справяне с него в диалог с гражданите. Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация