Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Showbiz

„Петлите“ с премиера на най-новия си спектакъл до края на годината

„Петлите“ с премиера на най-новия си спектакъл до края на годината

 

Танцова формация "Петлите" отново ще завладява сърцата на публиката в България. Талантливите артисти вече са в трескава подготовка за предстоящата в края на 2018 година премиера на най-новия им спектакъл.

 

"След големия успех на спектакъла ни "Циганката", който поради интереса на публиката се налагаше да поставяме по два пъти в един и същи ден на няколко места в страната, сега отново се доверяваме на същия творчески екип за най-новия ни проект. С всеки следващ спектакъл надграждаме постигнатото до момента и мисля, че този път зрителите ще видят нещо още по-красиво", споделя ръководителят на формацията Георги Димитров.

След упорит труд през 2017 година ТФ "Петлите" успя да обиколи България със спектакъла "Циганката", който се радва на голям зрителски интерес. Той ще бъде поставен още веднъж на 22 март в бургаската опера от 19.00 часа. В него ще вземат участие 15 деца от центровете за настаняване от семеен тип и бургаски училища.

"Очаква ни много динамична година - трескави репетиции за новия ни спектакъл, голямо лятно турне. "Петлите" ще излязат от пределите на страната, за да се представят и в Германия. Благодаря на всички, които с труда си правят така, че нашите изпълнители да стават все по-добри и да печелят заслужена популярност", сподели още създателят на формацията.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация