Предна В момента Следва

Power news

Пътищата в областта са частично заснежени и заледени

Пътищата в областта са частично заснежени и заледени

Пътищата в областта са частично заснежени и заледени със снегонавявания, съобщават от ОПУ Бургас. Обработват се с пясък, сол и калциев двухлорид.През нощта са работили 48 машини.

На Ришки проход е въведено ограничение. Забранено е движението МПС над 12 тона. За МПС от 3,5 т. до 12 т. има ограничение да не се движат с ремаркета и полуремаркета. Задължително е да се използват вериги.

 Пътят Провадия - Айтос е затворен за товарни превозни средства с обща маса над12т. Поради наводнение движението се извършва само в една лента на пътI-9 при КПП Кошарица и при км 216 между Ахелой и Поморие. Река  Велека е заляла път III-9901 Царево - Резово и е затворен за движение участъка Ахтопол - Резово. Няма обходен маршрут.Отворен за движение е общинският път Извор - Зидарово.

От ЕВН съобщават, че обстановката в областта е спокойна. Работи се по отстраняване на аварии в някои населени места в община Поморие и Карнобат. Авариите не са сериозни и се очаква всеки момент да бъдат отстранени. Без ток са селата Емона и Баня в община Несебър, като екипи на ЕВН работят на място за възстановяване на електричеството.

Летище и Пристанище Бургас са отворени.Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация