Предна В момента Следва

Power news

БУРГАС ПОМНИ И ПОЧИТА СТОЖЕРИТЕ НА БЪЛГАРЩИНАТА

Автор: Power FM

По повод 147 години от гибелта на Христо Ботев, пред паметника му в Морската градина се проведе ритуал с отдаване на военни почести и полагане на венци и цветя. Заупокойна молитва в памет на всички герои, пожертвали живота си за свободата на България, бе отслужена от бургаското духовенство.

КМЕТЪТ: "СКЪПИ ДЕЦА, ДНЕС Е НАЙ-ВЕСЕЛИЯТ ПРАЗНИК! ИГРАЙТЕ, СМЕЙТЕ СЕ И ИЗЖИВЕЙТЕ СВОЕТО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО! ЧЕСТИТ 1 ЮНИ!"

Автор: Power FM

"Скъпи деца, Днес е най-веселият и безгрижен празник – 1 юни, Международният ден на детето! Ние, по-големите от вас, унесени в ежедневието си, често забравяме, че още сте деца и искаме от вас да учите по-усърдно, да сте по-дисциплинирани, по-кротки. Но, истината е, че това е най-чудната възраст и сега…

АНКЕТА СЪБИРА МНЕНИЯ НА БУРГАЗЛИИ ЗА ПРИРОДОБАЗИРАНИ РЕШЕНИЯ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БУРГАС

Автор: Power FM

Община Бургас и СУ "Св. Климент Охридски" са партньори по проект "Re-value", който ще помогне за по - ефективно и съобразено с природната среда планиране на важни крайбрежни части на града - района на кв. "Сарафово", местността Ъгъла, района на солниците и Атанасовската коса.

20 ПРОИЗВОДСТВЕНИ КОМПАНИИ В СФЕРАТА НА ПРОМИШЛЕНОСТТА ТЪРСЯТ 159 СЛУЖИТЕЛИ В БУРГАС

Автор: Power FM

Специализирана трудова борса в сферата на промишлеността се провежда в Бургас. Компаниите търсят да наемат хора на всякаква възраст. Те развиват дейност в областта на металургията, хранително-вкусовата промишленост, производство на кабели, машиностроене, добивна промишленост, дървопреработване.

БУРГАС СЕ СБЛИЖАВА С БАЛТИЙСКИЯ КРАСАВЕЦ ГДАНСК

Автор: Power FM

Днес местният парламент одобри предложение на кмета Димитър Николов за подписването на споразумение за сътрудничество между Община Бургас и Община Гданск. Целта е задълбочаване на взаимоотношенията и обмяна на опит в сферата на икономиката, културата и образованието.

ПОСЛАНИКЪТ НА ФРАНЦИЯ: БУРГАС Е ДИНАМИЧЕН И АТРАКТИВЕН

Автор: Power FM

Новият посланик на Франция у нас Негово Превъзходителство Жоел Мейер посети за първи път Бургас и се запозна с кмета Димитър Николов.

ПРОДЪЛЖАВА ПРЪСКАНЕТО НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ И ПАРКОВЕ ПРОТИВ КЪРЛЕЖИ

Автор: Power FM

Продължава обработката против кърлежи на тревните площи, паркове, градинки, детски площадки, зони за свободно пуснати кучета на територията на община Бургас. След третиране с препарат зоните се обозначават със специални оранжеви стикери. На тях е посочена датата, когато е извършена обработката и карантинният срок, в който е препоръчително да не…

НОВИЯТ ПЛАНЕТАРИУМ НА БУРГАС ОТВОРИ ВРАТИ

Автор: Power FM

С детско звездно шоу и виртуална разходка в Космоса за най-малките започна първият работен ден на Планетариум – Бургас. Новото съоръжение беше открито навръх един от най-обичаните български празници – 24 май, от кмета на Бургас Димитър Николов и от генералния директор на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ (ДППИ) Петър Сеферов.…

ВИЖТЕ ГРАФИКА ЗА РАБОТА НА „БУРГАСБУС“ НА ПРАЗНИЧНИЯ 24 МАЙ

Автор: Power FM

„Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за 24 май 2023 г. въвежда следната организация в работното време на касовите салони на дружеството:  

ПРОМЕНЯТ ВРЕМЕННО ДВИЖЕНИЕТО НА ПЪТ I-9 „ВАРНА - БУРГАС - МАЛКО ТЪРНОВО“ ЗАРАДИ РЕМОНТ

Автор: Power FM

На 22 и 23 май, във времевия диапазон от 08.00 ч. до 18.00 ч., за извършване на аварийни ремонтни дейности ще бъде променено движението в двете ленти на път I-9 „Варна - Бургас - Малко Търново“ в отсечката след пътен възел „Север-Бургас“ до кв. „Сарафово“, посока гр. Поморие. Шофирайте внимателно и спазвайте временната…

Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация