Предна В момента Следва
BELLINI MAGALENHA (FEAT. MENDONCA DO RIO)

Power news

Отново посегнаха на общинска камера

Отново посегнаха на общинска камера

Посегателствата върху общинската собственост продължават. Снощи камерата, която следи за нивото на река Маринка, минаваща през едноименното бургаско село, изпрати в 21.30 часа данни и образ към Центъра за видеонаблюдение за последен път и угасна. На сутринта бе установено, че тя е с прерязани кабели и счупена. Подаден е сигнал до полицията, която евентуално да установи за вандалство ли става въпрос или е неуспешен опит за кражба. Каквото и да е, за пореден път имаме случай на посегателство върху важни сензори на електронната система за управление на риска от наводнения, която се управлява от Центъра за видеонаблюдение.

През 2017 година беше открадната камерата на същото място при река Маринка. Тогава Община Бургас я възстанови - ще го направи и сега. Възстановени бяха и откраднатите от двама апаши камери за следене нивото на езерото Вая през ноември миналата година. Но не може да продължаваме така вечно. Това са сензори, които ПАЗЯТ ГРАДА ОТ НАВОДНЕНИЕ!

Такива камери са монтирани на 22 локации в общината и следят нивото на водата в реки, язовири, езера, има една в Пристанище Бургас и една на остров Света Анастасия.

Не ги крадете и повреждайте!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация