Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

ОТЛИЧИХА ОБЩИНА БУРГАС СЪС СТРОИТЕЛЕН ОСКАР

ОТЛИЧИХА ОБЩИНА БУРГАС СЪС СТРОИТЕЛЕН ОСКАР

Община Бургас бе отличена за реализирания на пешеходен надлез с кръгово движение "Трапезица" с приз за луксозно строителство, архитектура и дизайн. Това се случи на шестото издание на конкурса LUXURY PROPERTY AWARDS 2016. Официалната церемония се проведе снощи в балната зала на Гранд хотел "България" в София. Призът бе връчен на заместник-кмета на Бургас с ресор "Европейски политики и околна среда" Руска Бояджиева. На церемонията присъства и фирмата-изпълнител на проекта "Трейс Груп". 

Инвестиционният проект за реконструкцията на кръстовище "Трапезица" е един от ключовите компоненти в изпълнението на проекта "Интегриран градски транспорт на Бургас", изпълняван от Община Бургас в качеството й на бенефициент по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007 - 2013 г.

Пешеходен надлез "Трапезица" е комплексно съоръжение, включващо реконструираното в тип кръгово кръстовище "Трапезица" и изградения пешеходен надлез. Съоръжението оптимизира и подобри транспортно-експлоатационните характеристики при пресичането на две от основните транспортни артерии в града и осигури свободно и безопасно пешеходно преминаване над нивото на пътя.

Партньори на строителните Оскари бяха представители на Международната академия на архитектурата, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, ERP България,  Бизнес Клуб Лондон и други.

 

Информация: Община Бургас
Снимки: Община Бургас и интернетPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация