Предна В момента Следва
MADISON MARS NEW VIBE WHO DIS (FEAT. LITTLE LEAGUE)

Power news

ОТЛИЧИХА ОБЩИНА БУРГАС СЪС СТРОИТЕЛЕН ОСКАР

ОТЛИЧИХА ОБЩИНА БУРГАС СЪС СТРОИТЕЛЕН ОСКАР

Община Бургас бе отличена за реализирания на пешеходен надлез с кръгово движение "Трапезица" с приз за луксозно строителство, архитектура и дизайн. Това се случи на шестото издание на конкурса LUXURY PROPERTY AWARDS 2016. Официалната церемония се проведе снощи в балната зала на Гранд хотел "България" в София. Призът бе връчен на заместник-кмета на Бургас с ресор "Европейски политики и околна среда" Руска Бояджиева. На церемонията присъства и фирмата-изпълнител на проекта "Трейс Груп". 

Инвестиционният проект за реконструкцията на кръстовище "Трапезица" е един от ключовите компоненти в изпълнението на проекта "Интегриран градски транспорт на Бургас", изпълняван от Община Бургас в качеството й на бенефициент по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007 - 2013 г.

Пешеходен надлез "Трапезица" е комплексно съоръжение, включващо реконструираното в тип кръгово кръстовище "Трапезица" и изградения пешеходен надлез. Съоръжението оптимизира и подобри транспортно-експлоатационните характеристики при пресичането на две от основните транспортни артерии в града и осигури свободно и безопасно пешеходно преминаване над нивото на пътя.

Партньори на строителните Оскари бяха представители на Международната академия на архитектурата, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, ERP България,  Бизнес Клуб Лондон и други.

 

Информация: Община Бургас
Снимки: Община Бургас и интернетPower TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация