Предна В момента Следва
LADY GAGA SHALLOW (FEAT. BRADLEY COOPER) (NESCO REMIX)

Power news

Oткриват терминал "Меден Рудник" в Бургас

Oткриват терминал "Меден Рудник" в Бургас

Официалната церемония ще се състои днес от 11:00 ч. в парка пред терминал. Обектът „Реконструкция и разширение на терминал „Меден рудник“ и прилежаща територия“ е изграден по проект „Интегриран градски транспорт на Бургас”.

Участие ще вземат кметът на Община Бургас – Димитър Николов, заместник-кметът по финанси, бюджет и икономика на Община Бургас – Красимир Стойчев и управителят на „Бургасбус” ЕООД – инж. Петко Драгнев. Това съобщават от Община Бургас.
Терминал „Меден рудник“ е начална спирка на Бързата автобусна линия, която свързва ж.к. „Меден рудник“ с комплексите „Славейков“ и „Изгрев“. Тя представлява комплекс от съоръжения с интересна архитектура, която промени изцяло облика на мястото, известно като „обръщало на тролейбусите“ на ул. „Въстаническа“.

Изпълнените дейности включват: изграждане на основна едноетажна сграда, автобусен  сектор за изхода на БРТ, две автобусни спирки (Спирка 1А и Спирка 1Б). В резултат на проекта е осигурено безпрепятственото опериране на линиите на автобусния и тролейбусния градски транспорт в Бургас.

Проект „Интегриран градски транспорт на Бургас” е на обща стойност 130 894 784,10 лв. и се финансира по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007 – 2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от държавния бюджет на Република България. Успешното изпълнение на проекта ще доведе до създаване условия за подобрена мобилност за хората, намаляване на задръстванията и емисиите на вредни газове, подобряване безопасността на градския транспорт. Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация