Предна В момента Следва
NICKI MINAJ BARBIE WORLD

Power news

Откриха две нови дървени беседки в Морската градина

Откриха две нови дървени беседки в Морската градина

Бургазлии вече се радват на две нови дървени беседки. Те бяха монтирани днес в Морската градина около експо център „Флора”. Красивите съоръжения са дарени от строителна компания „Бошнаков”, които през тази година празнуват 25 години от създаването си.

На символичното откриване присъства зам.-кметът по строителство, инвестиции и регионално развитие Чанка Коралска. Тя приветства инициативата и си пожела да има повече такива фирми, които успешно да се развиват в града ни. „От община Бургас се стараем да създадем добър климат за бизнеса. И колкото повече фирми има на по 25 и повече години, толкова по-добре. Смятам, че тези беседки ще бъдат оценени най-вече от гражданите на Бургас. Това е още едно допълнение към нашия красив парк”, каза Коралска.

Зам.-кметът използва повода да разкрие, че продължава реконструкцията на старата част на Морската градина, т.нар. „историческо ядро”. Тя припомня, че преди 6 години такова обновяване е имало за района на „Флората”. Според нея се полагат доста грижи за зелените площи - обновява се растителността, премахват се и опасните дървета. Тя е категорична, че се прави всичко възможно Приморският парк да се поддържа в най-добрия вид и, според нея, това се вижда от бургазлии.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация