Предна В момента Следва
DJ VOLKAN ISTANBUL (FEAT. MERIH GURLUK)

Power news

От днес приемат документи по инициативата " Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн"

От днес приемат документи по инициативата " Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн"

От днес се приемат документи за кандидатстване по инициативата "Успешни заедно. Развий своя бизнес онлайн!" на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, съвместно с Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart.

Организаторите се обединяват в помощ на бизнеса, изправен пред предизвикателството COVID-19, а целта е да подкрепят предприемачите, производителите и търговците в България в условията на кризисната икономическа ситуация. По тази инициатива производствени предприятия от определени сектори ще бъдат подпомогнати при стартирането или мигрирането на техния бизнес онлайн, с ексклузивен достъп до пакет от преференциални предложения от страна на всеки един партньор на проекта. Всеки от одобрените участници ще получи ваучер за едногодишен абонамент в CloudCart от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, безплатен пакет, включващ GDPR и документация, SSL сертификат, консултации и преференциални допълнителни услуги от CloudCart и преференциално инсталиране на виртуален ПОС, обслужване и специална пакетна програма ДСК Онлайн Инфо, безплатно издаване на Mastercard от Банка ДСК и др.

Въпроси по кандидатстването, изпълнението и отчитането на процедурата се изпращат на електронен адрес onlineshops@sme.government.bg до 5 дни преди крайния срок за подаване на проектни предложения. А той изтича в 17.30 часа на 01.03.2021 г.

Към програмата: https://www.sme.government.bg/?p=52800.

 

* За останалите програми в подкрепа на бизнеса можете да потърсите за консултация и помощ при попълване на документи за кандидатстване служителите в Бизнес инкубатор - Бургас:

https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/45012Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация