Предна В момента Следва
THE BUCKETHEADS THE BOMB (THESE SOUNDS FALL INTO MY MIND)

Power news

От 29 май до 2 юни в град Созопол ще се проведе третото издание на фестивал "Созополис"

От 29 май до 2 юни в град Созопол ще се проведе третото издание на фестивал "Созополис"


От 29 май до 2 юни в град Созопол ще се проведе третото издание на фестивал "Созополис".
Организатори са Община Созопол и Сдружение “МУЗИТЕ”.
От 29 май до 02 юни 2014 г. в община Созопол ще се проведе третото издание на фестивал „Созополис”. Събитието, чието начало стартира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.,по проект „Изминати/бъдещипътища”, дог. №BG161PO001/1.1-10-2010/027 е изцяло иновативно за Общината. Община Созопол продължава да надгражда постигнатото и с партньорството на Сдружение „Музите“има удоволствието да Ви покани на фестивал „Созополис“ 2014.
Дейностите по проекта за фестивал „Созополис” са насочени към гражданите на Созопол,жителите от населените места на територията на община Созопол и към всички посетителии гости.
Петдневната програма включва събития от различни сфери на изкуството с широко участие на професионалисти и аматьори, хора с увреждания, групи в неравностойно положение.
Специално са предвидени четири конкурса с осигурен награден фонд за лауреатите в раздели: „Видеопродукция“, „Литература“, „Изобразително, приложно и фото изкуство” и ,, Мис и Мистър фестивал".
Участието във фестивала е свободно, без такса за участие. Наградният фонд, транспортните разходи, престоя за лауреатитев програмата и журито и в конкурсите се поемат от организаторите.
Всички участници получават дипломи за участие и предметни награди. Лауреатите в конкурсите са удостоени с парични награди и грамоти.
Приемът на заявки е открит!
Очакваме Ви в Созопол на фестивал „Созополис“!

За запознаване с Регламента за участие посетете:www.sozopol.bg
 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация