Предна В момента Следва
MABEL BOYFRIEND
ON AIR 10:00 - 12:00
Power Top 30 Програмата

Power news

От 29 май до 2 юни в град Созопол ще се проведе третото издание на фестивал "Созополис"

От 29 май до 2 юни в град Созопол ще се проведе третото издание на фестивал "Созополис"


От 29 май до 2 юни в град Созопол ще се проведе третото издание на фестивал "Созополис".
Организатори са Община Созопол и Сдружение “МУЗИТЕ”.
От 29 май до 02 юни 2014 г. в община Созопол ще се проведе третото издание на фестивал „Созополис”. Събитието, чието начало стартира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.,по проект „Изминати/бъдещипътища”, дог. №BG161PO001/1.1-10-2010/027 е изцяло иновативно за Общината. Община Созопол продължава да надгражда постигнатото и с партньорството на Сдружение „Музите“има удоволствието да Ви покани на фестивал „Созополис“ 2014.
Дейностите по проекта за фестивал „Созополис” са насочени към гражданите на Созопол,жителите от населените места на територията на община Созопол и към всички посетителии гости.
Петдневната програма включва събития от различни сфери на изкуството с широко участие на професионалисти и аматьори, хора с увреждания, групи в неравностойно положение.
Специално са предвидени четири конкурса с осигурен награден фонд за лауреатите в раздели: „Видеопродукция“, „Литература“, „Изобразително, приложно и фото изкуство” и ,, Мис и Мистър фестивал".
Участието във фестивала е свободно, без такса за участие. Наградният фонд, транспортните разходи, престоя за лауреатитев програмата и журито и в конкурсите се поемат от организаторите.
Всички участници получават дипломи за участие и предметни награди. Лауреатите в конкурсите са удостоени с парични награди и грамоти.
Приемът на заявки е открит!
Очакваме Ви в Созопол на фестивал „Созополис“!

За запознаване с Регламента за участие посетете:www.sozopol.bg
 

 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация