Предна В момента Следва
STARLEY CALL ON ME

Power news

От 24 до 25 април 2014 г. ще се проведе Между народната туристическа борса „Вашата ваканция”

От 24 до 25 април 2014 г. ще се проведе Между народната туристическа борса „Вашата ваканция”

Община Поморие ще вземе участие в Международната туристическа борса „Вашата ваканция”, която ще се проведе от 24 до 25 април 2014 г. в Културен център „Морско казино” – гр. Бургас. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и енергетиката, в партньорство с Бургаска регионална туристическа асоциация.
В рамките на изложението ще се проведе презентация, която има за цел да популяризира район „Поморийски залив и Източна Стара планина” като целогодишна туристическа дестинация, представяйки многообразните туристически ресурси и възможности за почивка на региона.
Паралелно с участието в туристическата борса „Вашата ваканция”, в периода 25-27 април 2014 г. ще се проведе и експедиентски тур за пътнически агенти, автори на пътеводители, туроператори и туристически агенти от България и Европа на тема „СПА и Уелнес туризъм”. Основната цел е да се повиши степента на информираност за възможностите за туризъм на региона чрез организиране и провеждане на пътувания и посещения на специално разработените по проекта седем туристически пакета.
 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация