Предна В момента Следва
GAIA CHEGA

Power news

От 24 до 25 април 2014 г. ще се проведе Между народната туристическа борса „Вашата ваканция”

От 24 до 25 април 2014 г. ще се проведе Между народната туристическа борса „Вашата ваканция”

Община Поморие ще вземе участие в Международната туристическа борса „Вашата ваканция”, която ще се проведе от 24 до 25 април 2014 г. в Културен център „Морско казино” – гр. Бургас. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и енергетиката, в партньорство с Бургаска регионална туристическа асоциация.
В рамките на изложението ще се проведе презентация, която има за цел да популяризира район „Поморийски залив и Източна Стара планина” като целогодишна туристическа дестинация, представяйки многообразните туристически ресурси и възможности за почивка на региона.
Паралелно с участието в туристическата борса „Вашата ваканция”, в периода 25-27 април 2014 г. ще се проведе и експедиентски тур за пътнически агенти, автори на пътеводители, туроператори и туристически агенти от България и Европа на тема „СПА и Уелнес туризъм”. Основната цел е да се повиши степента на информираност за възможностите за туризъм на региона чрез организиране и провеждане на пътувания и посещения на специално разработените по проекта седем туристически пакета.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация