Предна В момента Следва
SHAKIRA HIPS DON'T LIE (FEAT. WYCLEF JEAN)

Power news

От 24 до 25 април 2014 г. ще се проведе Между народната туристическа борса „Вашата ваканция”

От 24 до 25 април 2014 г. ще се проведе Между народната туристическа борса „Вашата ваканция”

Община Поморие ще вземе участие в Международната туристическа борса „Вашата ваканция”, която ще се проведе от 24 до 25 април 2014 г. в Културен център „Морско казино” – гр. Бургас. Събитието се провежда под патронажа на Министерство на икономиката и енергетиката, в партньорство с Бургаска регионална туристическа асоциация.
В рамките на изложението ще се проведе презентация, която има за цел да популяризира район „Поморийски залив и Източна Стара планина” като целогодишна туристическа дестинация, представяйки многообразните туристически ресурси и възможности за почивка на региона.
Паралелно с участието в туристическата борса „Вашата ваканция”, в периода 25-27 април 2014 г. ще се проведе и експедиентски тур за пътнически агенти, автори на пътеводители, туроператори и туристически агенти от България и Европа на тема „СПА и Уелнес туризъм”. Основната цел е да се повиши степента на информираност за възможностите за туризъм на региона чрез организиране и провеждане на пътувания и посещения на специално разработените по проекта седем туристически пакета.
 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация