Предна В момента Следва
TERRY WILLIAMS SORRY BABY

Power news

Остров „Света Анастасия": Цени

Остров „Света Анастасия": Цени

  Колкото билет за кино ще струва отиването и връщането до Остров „Света Анастасия“.  9 лв. ще е цената в двете посоки на билета за кораб, с който ще се стига до най-новата туристическа атракция на Бургас. 6 лв. ще е  пътуването за учащи и пенсионери, а деца до 7 години и хора с увреждания ще се возят безплатно. Предвижда се на ден на има по 5 курса, а самата услуга да стартира от месец май. 

  Нощувките ще са на цени от 40 до 70 лв. на вечер на човек и включват закуска.

  Цялата история на Острова, както и легендите, които витаят около него, ще бъде представена в музея, който е замислен като интерактивен и освен артефакти включва видео инсталации, 3D анимация, звуково-светлинни ефекти. Цената за посещение за възрастен ще е 6 лв., а за деца и учащи – входът ще е свободен. 

 Ресторантът ще работи както на свободна консумация, така и с меню за деня, включващо закуска, обяд или вечеря, което гостите ще могат да закупят предварително или на място. Обедното и вечерното меню ще е на цена от 20 лв. за възрастни и 10 лв. за деца до 12 г., закуската ще е на цени от 12 лв. – стандартно и 6 лв. – детско.  

 Гостите на Острова ще имат възможност да закупят и комбинирани пакети с отстъпка от индивидуалните цени до около 15 %.Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация