Предна В момента Следва
CARLY RAE JEPSEN CALL ME MAYBE

Power news

Oстров Света Анастасия и Акве Калиде се борят за призови места в класацията „Чудесата на България“

Oстров Света Анастасия и Акве Калиде се борят за призови места в класацията „Чудесата на България“

Две от най-новите атракции на Бургас са номинирани в кампанията за популяризиране на културно-историческото наследство "Чудесата на България" на вестник "Стандарт".
Остров Света Анастасия се бори за приза в категорията "Атракции". Негови съперници са Средновековният комплекс "Баба Вида" и "Вила Армира". Остров Света Анастасия стана първият в страната, на който беше валидирана специална пощенска марка. Церемонията се проведе на неговия празник 15 август. Тогава стотици ентусиасти се хванаха на най-дългото островно хоро, правено за първи път у нас. Света Анастасия посрещна повече от 50 000  посетители и през двете изминали лета след цялостната реконструкция. Островът се превръща в една от емблемите на българския туризъм.

Подкрепете Света Анастасия в конкурса на този адрес:

http://www.bgchudesa.com/glasuvane/atraktsii.html

  Акве Калиде е другият бургаски обект, който участва в кампанията "Чудесата на България". Той е номиниран в категорията "Открития", а негови съперници за приза са гробът на Деспот Слав и гробницата на Севт ІІІ.
Вашата подкрепа за Акве Калиде може да дадете на този адрес: 

http://www.bgchudesa.com/glasuvane/otkritia.html

Победителите в кампанията "Чудесата на България" ще бъдат обявени на специална церемония на 21 декември, понеделник, която ще бъде излъчена по БНТ от 18:30 часа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация