Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Power news

Този уикенд откриват Tourist Auto Show - Бургас

Този уикенд откриват Tourist Auto Show - Бургас

След дългогодишно прекъсване се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложения. Tourist Auto Show (TAS) е новаторски проект, акцентиран върху туристическия бранш със специфични автопаркове, както и широкият кръг лични, корпоративни, общински и други потребители на автомобили с разнообразно предназначение.

 

Шоуто ще се проведе на две последователни събития по 4 дни всяко, съответно в Бургас от 19 до 22 април и във Варна от 26 до 29 април - паркингите пред магазини „Метро”,

 

В Бургас ще можем да се запознаем с моделите и условията на следните марки - Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, Scania Touring, Citroën, Hyundai, Ford, Great Wall , Suzuki, IVECO, Кемпер Laika.

 

Място на провеждане – паркинга пред магазин „Метро”, които са утвърдена локация за пазаруване с добра инфраструктура и лесен достъп. TAS по същество е платформа, която позволява директна комуникация едновременно с две целеви групи потребители – за лично ползване и за бизнес, институционални купувачи, заинтересовани от обновяване на своя автопарк при преференциални условия и чрез преки контакти.

Туристическият и ресторантьорският бранш са един от най-бързо развиващите се и динамични отрасли у нас, като отбелязаният значителен ръст изисква обновяване на автомобилния парк успоредно с непрекъснатото реновиране на хотелите, ресторантите и заведенията.
Участниците развиват пазарните си позиции и излизат с новите си предложения към потенциалните купувачи непосредствено преди началото на туристическия сезон, включително със специално разработени за посетителите оферти.

 

Спонсор на събититето е "Уникредит Лизинг," които ще имат специални условия за покупка на автомобили по време на изложенията.

 

Партньор на изложението в Бургас е и Петрол, като специално за случая са предвидени безплатни карти за гориво Petrol Club Grifon с до 0,10 лв/л за всички посетители.

 

Друг интересен участник в изложенията е СБА, които ще предлагат атрактивни условия за членство.

 

Възможност за тест драйв на някои от моделите на място.

 

Работно време на изложенията от 10,00 до 18,00 часа на паркингите на магазини Метро в града.

Повече информация можете да проследите във Facebook страницата на събитието:

 

https://www.facebook.com/touri stautoshowburgas/Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация