Предна В момента Следва
MILEY CYRUS MIDNIGHT SKY

Power news

Още интересни заглавия от "София филм фест на брега"

Още интересни заглавия от "София филм фест на брега"

Нови детайли от програмата на 19-то издание на „София филм фест на брега“ ще бъдат обявени на пресконференция, която традиционно се провежда в разгара на подготовката на чакания от киноманите форум.

Тази година тя ще бъде на 26 февруари, петък, от 11 ч.

Бургаските журналисти ще могат да участват в нея онлайн или на живо – в зрителна зала „Тончо Русев“ на обновения Културен дом НХК, която дава възможност да бъдат спазени всички мерки за безопасност. И в двата случая ще имат възможност да задават своите въпроси към Стефан Китанов - директор на „София филм фест“, проф. Георги Дюлгеров -художествен ръководител на фестивала в Бургас, Диана Саватева - зам.-кмет „Култура, туризъм и спорт“ при Община Бургас, Надежда Косева - ръководител на Киноклас Бургас, Николай Урумов - продуцент на филма „Петя на моята Петя“ и Кристина Ингилизова - представител на организационния екип на фестивала.

Лайф стрийм от пресконференцията ще се излъчва в фейсбук страниците на „София филм фест на брега“ и на Община Бургас:

https://www.facebook.com/sffnabrega

https://www.facebook.com/Burgas.Municipality

Представителите на медиите, които нямат възможност да присъстват в залата, могат да публикуват въпросите си като коментар в страниците по време на пресконференцията и те ще бъдат зададени от името на медията.

Пресконференцията е отворена, в нея могат да се включат и граждани, но само онлайн. Така, ако все още не са имали възможност да видят как изглежда обновеният Културен дом на НХК, ще надникнат в различните зали чрез клипа, който ще бъде пуснат по време на пресконференцията.

В 19-ото издание на „София филм фест на брега“ са включени филми от селекцията в Кан, претенденти за „Оскар“ и „Златен глобус“.

Вече е известно, че първата лента е  „Февруари“ на Камен Калев. А с кой филм ще бъде закрит престижният фестивал, ще научите на 26 февруари.Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация